MM: Neljapaat poolfinaalis, kahepaat vahesõidus.

24. Septembril algas täiskasvanute MM Sarasotas Floridas, kus võtavad mõõtu ka Eesti mehed. Meeste neljapaat pääses kindla eduga poolfinaali edasi ja kahepaat pidi leppima vahesõiduga, kus selguvad poolfinaali edasipääsejad.

Meeste neljapaat startis teises eelsõidus, kus vastasteks olid Leedu, Holland, Norra ja USA. Kvartett lõpetas kindlal kolmandal kohal, mis tagas neile otse pääsu poolfinaali, ajaks fikseeriti 5:48.72. Sõidu võitsid leedukad ajaga 5:46,06 ja teisel kohal hollandlased ajaga 5:47,61. Esimesest eelsõidust said edasi Poola, Uus-Meremaa ja Venemaa ning kolmandast eelsõidust said edasi Suur-Britannia, Saksamaa ja Itaalia.

Neljapaatide poolfinaal toimub 28.09, Eesti ajajärgi 19:41. Eestiga ühes sõidus on Venemaa, Uus-Meremaa, Leedu, Saksamaa ja Norra.

Meeste kahepaat startis kolmandas eelsõidus ning lõpetas neljandal kohal ajaga 6:37,82. Edasipääsuks oli vaja olla vähemalt esimese kahe hulgas. Sõidu võitis Uus-Meremaa ajaga 6:17,89 ja teisena lõpetas Bulgaaria ajaga 6:22,72.

Meeste vahesõit toimub 27.09, Eesti aja järgi 18:35. Eesti stardib teisel veel ja nendega ühes sõidus on Kuuba, Rumeenia, Norra, Argentiina ja Mehhiko. Edasipääsuks on vaja meestel lõpetada esimese kahe hulgas. Ülejäänud langevad C/D poolfinaali.

Kõiki tulemusi ja võistlusi saab vaadata SIIT